Reinigingsproces
select

Textielreiniging

BEL

VOOR MEER

INFORMATIE

056 71 12 96

 

Nieuwkuis - Wasserij - Tapijten - Daim - Gordijnen

Donsdekens - Tuinkussens - Skikledij - ...

REINIGINGSPROCES

BIJ HET REINIGEN VAN BOVENKLEDING ONDERGAAT DE KLEDIJ

VERSCHILLENDE BEWERKINGEN.

 

  • Kledingstukken worden gecontroleerd op aanwezigheid van eventuele persoonlijke zaken die mensen hebben vergeten te verwijderen. 
  • Er wordt op de kledij een controle uitgevoerd naar vlekken die op voorhand moeten worden behandeld. Bloedvlekken zijn hier een goed voorbeeld van. Indien deze niet op voorhand worden behandeld bestaat de kans dat ze door het reinigen worden gefixeerd.
  • Net voor het reinigen in de droogkuismachine worden de meeste vlekken nog eens voor geschuurd met zeep en een weinig water beneveld.
  • Bij het reinigen wordt een passend programma gekozen. Er wordt gewerkt met aangepaste reinigingsversterkers die een evenwichtige kombinatie van hoog werkzame anionische tensiden (voor betere reiniging) en kationische antistatica (voor verbeterde greep) bezitten. Daardoor krijgen we een voortreffelijke reiniging en anti-vergrauwing.
  • Na het reinigingsproces worden de kledingstukken opnieuw onderworpen aan een grondige controle. Vuile vlekken welke bij het reinigen niet zijn opgelost worden met aangepaste producten en apparatuur verwijderd. Indien nodig wordt het kledingstuk voor een tweede keer gereinigd. 
  • Vervolgens gaat de kledij verder naar de afwerkingsafdeling waar door middel van verschillende afwerkingsmachines de kleding worden opgestreken.
  • De gereinigde en opgestreken stukken worden nogmaals onderworpen aan een laatste kwaliteitscontrole en krijgen vervolgens een plaats aan de transportband om deze daarna, als de klant de stukken afhaal, te verpakken.

Select Textielreiniging

Kerkstraat 50, 8520 Kuurne

Ond.Nr. BE0678 189 257

lid van Federatie van Belgische Textielverzorging

Info bij klachten

© Copyright 2019

Open van maandag tot vrijdag

8u30 -12u00 | 14u00 - 18u00

 

Op zaterdag

9u00 - 12u00