over ons

OVER ONS

TEXTIELREINIGING SELECT UIT KUURNE IS GESPECIALISEERD IN HET REINIGEN VAN BRUIDS- EN SUITEKLEDIJ. EEN BEDRIJF OPGESTART IN 1953 EN UITGEBAAT DOOR ONS SINDS 1990.

Het reinigen van kledij zit er bij onze familie ingebakken.

 

Mijn ouders Joachim Maes en Denise Hermans startte in Menen met een eigen nieuwkuisbedrijf in 1970. Die naam ontstond door de eerste twee letters van beide kinderen te gebruiken (Rudi en Viviane). In Kuurne werd de Select opgestart door Jozef Vanherreweghe in 1953, een goede vriend van Joachim. Als zoon van vader Joachim leerde ik de knepen van het vak kennen. In 1990 namen mijn vrouw Nancy en ikzelf de bestaande en gerenomeerde zaak Select over en verbouwden die volledig tot een modern textielreinigingsbedrijf. 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

WIJ ZIJN EEN KLEIN FAMILIE BEDRIJF DIE OOG HEEFT VOOR DETAIL.

NIET DE GROTE MASSA IS VOOR ONS BELANGRIJK MAAR WEL DE KWALITEIT.

UW KLEDIJ WORDT HIER MET DE MEESTE ZORG BEHANDELD.

KWALITEIT

 

Wij dragen de grootste zorg voor je kledij.

Alle kledij wordt zowel voor als na het reinigen gecontroleerd op aanwezige vlekken. Door te werken met ervaren mensen en de modernste technieken kunnen we zeer hoge kwaliteit leveren en dragen we daarbij zorg voor het milieu.

ONZE UITRUSTING

 

Wij beschikken over geavanceerde technieken en machines die mee zijn met hun tijd. Kledij reinigen vraagt de dag van vandaag precisie werk en die kunnen wij onze klanten bieden. Wij beschikken over een uitgebreid machine park die zowel droog- als natreiniging of wet-cleaning toelaat.