Reacties van klanten

REACTIES VAN KLANTEN

VIA GOOGLE EN FACEBOOK KUNNEN KLANTEN ONS BEOORDELEN.
HIERONDER VINDT U ENKELE VAN DEZE REACTIES.

Eline Vanmeenen
Mijn troukleed laten reinigen. Binnen de afgesproken termijn, zeer vriendelijk. Doen alles zelf .


Delphine Vermaut
Kwaliteit en service zijn de 2 stokpaardjes van deze zaak ! Onberispelijke zorg voor kledij. En altijd tijd voor een leuke babbel!! Gekend tot ver buiten Kuurne !!


Monstrey Willem
al een paar keer nieuwkuis gedaan maar deze zaak is TOP , kledij perfect in orde... waar ze in sommige zaken de vlekken niet konden verwijderen lukt dit daar wel. Blij dat ik deze zaak gevonden heb... prijs / kwaliteit zijn ze 5 sterren waard.


Vanessa Claus
Groot, klein, delicaat speciaal? Dan moet je echt bij Nieuwkuis Select zijn! Ze doen wat ze zeggen en dit steeds met de glimlach en een babbeltje. Je brengt je kleren en dergelijke hier binnen en als je deze terug komt halen dan is het net alsof je nieuwe kleren hebt gekocht! Dit is een topzaak die zorgt draagt voor hun klanten met parking voor de deur.

Gratienne Verkyndere

2 weken geleden 2de hands trouwjurkje binnen gebracht , dacht die nooit terug proper mooi draaglijk terug te krijgen maar vandaag mogen ophalen en wat was de verrassing groot , kreeg een jurk terug alsof die rechtstreeks uit De winkel kwam . Ga me dankzij jullie een volwaardige bruid voelen . Daarom een oprechte welgemeende dank u wel . Das topwerk !!!!!! Grts . Gratienne


Joske Devos
Heel vriendelijke service, correcte prijs en de kledij is steeds tiptop in orde bij ophaling


Elise Depoorter
Hele goede service!
Kleren zien er altijd weer perfect uit!


Marianne Hugelier

Een wasserij naar mijn hart: eentje waar je steeds vriendelijk wordt onthaald! De kledij wordt in perfecte staat afgewerkt, precies terug nieuw! Op en top service!


Deblauwe Christine

Langs deze weg wil ik dan toch mijn optimale tevredenheid uitdrukken over jullie zaak. Ik ben pas recent klant geworden bij jullie omdat ik in Kortrijk geen zaak meer vind die aan mijn verwachtingen voldoet.
Jullie zijn uiterst professioneel en leveren impeccabel werk af. Op en top tevreden dus !
Groetjes. Christine Deblauwe


Dominiek Devolder 
Als ceremoniemeester is het belangrijk om er netjes uit te zien. Dit laat ik in orde brengen door Nieuwkuis Select, die zorgt voor netjes gereinigde kledij. Select is tevens aan te bevelen voor het reinigen van bruidskledij! Deze mensen zorgen ervoor dat het bruidskleed in prima omstandigheden kan opgebrogen worden als souvenier.


Evelyne Coppin
Zowel service als klantvriendelijkheid zijn top!


Fanny Flament
Zeer goede service en heel vriendelijk onthaal.


Gudrun Vanderbeke
Nieuwkuis select: Dit is de plek waar men raad weet voor elke vlek! Mooie kledij terug keurig en piekfijn, daar moet je zijn!


Johanna Van Sichem
Wij zijn reeds lang klant en al die tijd super tevreden over de geleverde kwaliteit! Onberispelijk gewassen en gestreken kledij, ook donsdekens worden behandeld zoals het hoort. Een absolute aanrader!!!


Dany Beaumon
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Na sluiten van de nieuwkuis in de Magdalenastraat Kortrijk naar opvolger in de buurt gezocht.Telkens minder goede ervaring. Uiteindelijk via internet bij Select Kuurne terecht gekomen. Wel iets verder van Marke, maar voor het vriendelijk onthaal, het deskundig advies en de perfekte reiniging zeker de verplaatsing waard.


Gino En Gracy Pintelon-Vanhoucke

Prima service.

Altijd zorgvuldig en goed gereinigd.

Tevreden familie.

Wij raden aan!


Delphine Taelman 
Top bediening! En de kleren zijn heel goed gereinigd!
Nummer 1 in nieuwkuis👌


Stefanie Huysman 
Gordijnen terug kraaknet afgeleverd gekregen. Altijd tot in de puntjes verzorgd en vriendelijk bediend! Daar staan Rudi en Nancy al vele jaren voor! 👍


Colline Jehs
Mijn kleedjes zijn weer tiptop! Dankjewel Nancy&Rudi!
Een echte aanrader!


Daphne Dhondt
Steeds met de glimlach, altijd perfect in orde en bovendien betaalbaar!


Christine Van de Loock 
Topkwaliteit - uitstekende en vriendelijke service.Nieuwkuis altijd perfect gestreken -groot verschil met andere zaken.Meerdan een aanrader


Marijke Lammens 
Topkwaliteit en topservice aan de juiste prijs. Een aanrader !


Hans Schedin 
Perfecte service en klantvriendelijk en met al je vragen kun je er terecht .


Van Mingeroet Jaak 
Textielteiniging is niet zomaar een jobke maar berust bij Select Nieuwkuis Kuurne op een zeer professionele ervaren vakkennis, dikke proficiat aan zaakvoerdster Nancy en haar vakbewame medewerksters .


Sophie Gaeremynck 
Altijd even vriendelijk en vooral even effectief in het behandelen van alle vlekken en delicate stukken. Toppers gewoon.


Fabienne Bill Catteau 
Perfecte service en vriendelijke ontvangst!DE BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN ZIJN TE VINDEN OP:WAAROM KIEZEN VOOR ONS

WIJ ZIJN EEN KLEIN FAMILIE BEDRIJF DIE OOG HEEFT VOOR DETAIL.

NIET DE GROTE MASSA IS VOOR ONS BELANGRIJK MAAR WEL DE KWALITEIT.

UW KLEDIJ WORDT HIER MET DE MEESTE ZORG BEHANDELD.

KWALITEIT

 

Wij dragen de grootste zorg voor je kledij.

Alle kledij wordt zowel voor als na het reinigen gecontroleerd op aanwezige vlekken. Door te werken met ervaren mensen en de modernste technieken kunnen we zeer hoge kwaliteit leveren en dragen we daarbij zorg voor het milieu.

ONZE UITRUSTING

 

Wij beschikken over geavanceerde technieken en machines die mee zijn met hun tijd. Kledij reinigen vraagt de dag van vandaag precisie werk en die kunnen wij onze klanten bieden. Wij beschikken over een uitgebreid machine park die zowel droog- als natreiniging of wet-cleaning toelaat.