Milieu
select

Textielreiniging

BEL

VOOR MEER

INFORMATIE

 

Nieuwkuis - Wasserij - Tapijten - Daim - Gordijnen

Donsdekens - Tuinkussens - Skikledij - ...

MILIEU

SELECT BLIJFT INVESTEREN IN HET MILIEU

Door een reeks investeringen is ons bedrijf erin geslaagd zeer milieuvriendelijk te reinigen. Allerlei opgelegde normeringen moeten gehaald worden op basis van de vergunningen. De FBT-innovatiecel en producenten van producten onderzoeken permanent nieuwe technologieën en verbeteringen in ons proces.

 

Het bekende innovatieve wetcleaning-concept van Bufa met professioneel ECO-Label wordt ook bij ons toegepast. Meer en meer kledingstukken kunnen namelijk in het wet cleaning systeem gereinigd worden. Wij kiezen voor milieuvriendelijke producten om uw kledij met de meeste zorg te behandelen.

Sinds het tot stand komen van het bodemdecreet in 1995 hebben we geïnvesteerd in machines van de vijfde generatie. Dat zijn milieuvriendelijke reinigingsmachines waar de emissie van solvent quasi nihil is. Alle gebruikte solvent wordt gedistilleerd, gestabiliseerd, gerecupereerd en opnieuw gebruikt. Een zeer ecologische manier van reinigen.


In milieuzaken geeft Vlaanderen vaak de toon aan. Maar nu begint ook in Wallonië en Brussel de zaken te bewegen. De federatie heeft zich proactief omringd met de beste mensen om ook daar milieu en textielverzorging hand in hand te laten gaan. Droogkuis in harmonie met het milieu.

Select Textielreiniging

Kerkstraat 50, 8520 Kuurne

Ond.Nr. BE0678 189 257

lid van Federatie van Belgische Textielverzorging

Info bij klachten

© Copyright 2019

Open op ma, di, do en vr

van 8u30 -12u00 | 14u00 - 18u00

Op zaterdag open van 9u00 tot 12u00

Woensdag gesloten